Massage & KST

Massage – når du ønsker velvære, ro og afspænding
Massage frigiver hormonet oxytocin og derved sænkes både stresshormon-niveauet og blodtrykket.
Massage styrker immunforsvaret, øger blodcirkulationen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer.

Massage lindrer ømhed og smerter, der skyldes spændinger i væv og muskler og styrker din kropsbevidsthed og evne til at slappe af.

Hos Alalea får du en blid og afspændende massage, der giver dig en oplevelse af helhed, ro og balance i krop og sind.

Massage skal ikke gøre ondt for at gøre godt!
Uanset om du vælger den klassiske wellnessmassage eller en mere fokuseret massage, hvor triggerpunktterapi, cupping eller Gua Sha kan indgå, arbejder jeg altid med indføling, intuition og en forståelse for krop-sind-sjæl-sammenhængen. Og naturligvis altid i samråd med dig, der skal modtage massagen.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas når du skal have massage, så du er afslappet og i stand til at nyde massagen og give slip på forventninger og kontrol og blot være tilstede i og for dig selv.
Vi starter med en kort samtale, hvor du fortæller lidt om dig selv og om der er særlige forhold, jeg skal tage hensyn til. Under massagen vil kun den del af din krop, der aktuelt bliver masseret være afdækket.

Jeg anbefaler massage for øget velvære, afspænding og smertelindring, men også som et led i en omstillings- eller udviklingsproces, hvor du har brug for at styrke krop-sind forbindelsen.

Massage er særdeles velegnet, når du ønsker
– behandling af arvæv
– behandling/lindring af fx hold i nakken, spændingshovedpine mm.
– en ren velværeoplevelse
– øget mobilitet (et stift bindevæv vil nedsætte din bevægelighed og kan løsnes/afspændes gennem blid massage og cupping)

Jeg anbefaler også på det varmeste massage til dig, der er særligt sensitiv, stressramt, lider af “hudsult” eller har været gennem et sygdomsforløb og nu har brug for støtte til at genvinde kræfterne og kropskontakten

Kranio Sakral Terapi (KST)
En meget blid og nænsom behandlingsform, der har en dybt afspændende virkning på nervesystemet, bindevævet og musklerne. Kranio Sakral Terapi kan lindre og afhjælpe gener ved migræne, hovedpine, kæbe- og nakkespændinger, stress, uro og søvnbesvær mm.

bestil tid her

Via ovenstående link finder du priser, behandlingstilbud og tider