Afspændings- og massageterapi

Massage – når du ønsker velvære, ro og afspænding
Massage frigiver hormonet oxytocin og derved sænkes både stresshormon-niveauet og blodtrykket.
Massage styrker immunforsvaret, øger blodcirkulationen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer.

Massage lindrer ømhed og smerter, der skyldes spændinger i væv og muskler og styrker din kropsbevidsthed og evne til at slappe af.

Hos Alalea får du blid og afspændende massageterapi, der giver dig en oplevelse af helhed, ro og balance i krop og sjæl.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas når du skal have massage, så du er afslappet og i stand til at nyde massagen og give slip på forventninger og kontrol og blot være tilstede i og for dig selv.
Vi starter med en kort samtale, hvor du fortæller lidt om dig selv og om der er særlige forhold, jeg skal tage hensyn til. Under massagen vil kun den del af din krop, der aktuelt bliver behandlet være afdækket.

Massageterapi er særdeles velegnet, når du ønsker
– behandling af arvæv
– behandling/lindring af fx hold i nakken, spændingshovedpine mm.
– øget mobilitet, fx ved skuldre (et stift bindevæv vil nedsætte din bevægelighed og kan løsnes/afspændes gennem blid massage og cupping)

Jeg arbejder med forskellige former for bindevævsmassage, herunder Rosenberg Teknik® og Cupping.

Cupping

Cupping er en effektiv behandling, hvor man ved hjælp af vakuum i en cup (sugekop lavet af glas eller plastik) løfter bindevævet let, skaber øget flow og blodcirkulation og hjælper kroppen til at udskille affaldsstoffer (når syre og affaldsstoffer stagnerer i bindevævet, vil det typisk give stivhed, smerter og ubalance – dette er en af de hyppigste årsager til at søge hjælp og lindring med cupping)

Sliding Cups: cupping-massage, hvor sugekopperne holdes i bevægelse
Stationær Cupping: sugekopperne placeres på udvalgte punkter og står 5-15 min. på hvert punkt (denne form for cupping kan give mærker, der er helt ufarlige og forsvinder efter få dage)

Jeg anbefaler bindevævsmassage for øget velvære, afspænding og smertelindring, men også som et led i en omstillings- eller udviklingsproces, hvor du har brug for at styrke krop-sind forbindelsen.

Jeg anbefaler også på det varmeste en blid bindevævsmassage til dig, der er særligt sensitiv, stressramt, lider af “hudsult” eller har været gennem et sygdomsforløb og nu har brug for støtte til at genvinde kræfterne og kropskontakten

Kranio Sakral Terapi (KST)
En meget blid og nænsom behandlingsform, der har en dybt afspændende virkning på nervesystemet, bindevævet og musklerne. Kranio Sakral Terapi kan lindre og afhjælpe gener ved migræne, hovedpine, kæbe- og nakkespændinger, stress, uro og søvnbesvær mm.

Hos Alalea vil KST som udgangspunkt være i kombination med anden behandling; se behandlinger i kategorien Afspændingsterapi

bestil tid her

Via ovenstående link finder du priser, behandlingstilbud og tider