Massage & KST

Massage – når du ønsker velvære, ro og afspænding
Massage frigiver hormonet oxytocin og derved sænkes både stresshormon-niveauet og blodtrykket.
Massage styrker immunforsvaret, øger blodcirkulationen og fremmer udskillelsen af affaldsstoffer.

Massage lindrer ømhed og smerter, der skyldes spændinger i væv og muskler og styrker din kropsbevidsthed og evne til at slappe af.

Hos Alalea får du en blid og afspændende massage, der giver dig en oplevelse af helhed, ro og balance i krop og sind.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas når du skal have massage, så du er afslappet og i stand til at nyde massagen og give slip på forventninger og kontrol og blot være tilstede i og for dig selv.
Vi starter med en kort samtale, hvor du fortæller lidt om dig selv og om der er særlige forhold, jeg skal tage hensyn til. Under massagen vil kun den del af din krop, der aktuelt bliver masseret være afdækket.

Massage 30 min. 200 kr.
For dig, der ønsker:
-behandling af arvæv
– behandling/lindring af fx hold i nakken, spændingshovedpine mm.
– afspændende rygmassage
– fodmassage
– bindevævsmassage (Cupping) ryg, skuldre og nakke
– en “smagsprøve” på de længere massager, jeg tilbyder

Massage 60 min. 400 kr.
– kan fx være en afspændingsmassage, som samler din krop og stemmer sindet til ro. For velvære og dyb afspænding (helkropsmassage)
– eller du kan vælge en massage med fokus på for eksempel skuldre/nakke eller ben/ryg
– cupping og triggerpunktterapi kan indgå i en fokusmassage

Massage 90 min. 600 kr.
– en skøn energetisk, afspændende og samlende helkropsmassage for øget velvære og dyb indre ro på både fysisk og mentalt plan. Når du trænger til at få løsnet spændinger i muskler og væv og samtidig ønsker en behandling, der styrker krop-sind forbindelsen

Wellnessmassage 45 min. 300 kr.
– en skøn energetisk helkropsmassage, der hovedsageligt består af lette glidestrøg. Denne blide massage er meget velegnet til dig, der ønsker en ren velværeoplevelse, men også til dig, der er særligt sensitiv, stressramt, har været gennem et sygdomsforløb eller lider af “hudsult”

Massage kan også være en del af en kombinationsbehandling, hvor du for eksempel får 30 min. Kranio Sakral Terapi og 30 min. massage. Se mere i bookingsystemet

Kranio Sakral Terapi (KST) 45 min. 300 kr.
En meget blid og nænsom behandlingsform, der har en dybt afspændende virkning på nervesystemet, bindevævet og musklerne. Kranio Sakral Terapi kan lindre og afhjælpe gener ved migræne, hovedpine, kæbe- og nakkespændinger, stress, uro og søvnbesvær mm.

Ring 23 26 19 61 for tidsbestilling eller
bestil tid her