Healing

Healing handler om helhed. Om at føle sig hel og i balance. Om at mærke, at krop, sind og ånd er forbundet. Denne forbindelse er vigtig for vores helbred, vores generelle livsenergi og evne til at navigere i livet.

Spirituel Healing 60 min. 400 kr.
Styrk forbindelsen mellem krop, følelser, tanker og sjæl. For øget kontakt til din intuition, for større kropsbevidsthed – og for dybere sjælskontakt.
Jeg arbejder både i auraen og med let berøring under en Spirituel Healing.
Du ligger fuldt påklædt på briksen med et tæppe over dig.

Reiki Healing 60 min. 400 kr.
Reiki betyder universel livsenergi og er en holistisk og nænsom behandlingsform, der kan lindre blandt andet stresssymptomer, smerter, tankemylder og søvnproblemer. Det generelle energiniveau løftes og de fleste oplever, at Reiki skaber overblik, klarhed og balance i krop, sind og ånd.

Under healingen ligger du på briksen, fuldt påklædt under et tæppe, og jeg lægger mine hænder på en række forskellige positioner på din krop og energien fordeler sig nu til de områder, der har brug for at blive balanceret.

Reiki Healing kan indgå i en kombinationsbehandling; se mere i bookingsystemet

Soul Body Fusion ® 60 min. 400 kr.
– tre sessioner a 60 min. over en periode på tre uger: 950,- kr.
Soul Body Fusion ® er en form for healing, der harmoniserer og forener din krop og sjæl og hjælper dig på plads i dig selv. Soul Body Fusion ® er et enkelt og kraftfuldt redskab for dig, der ønsker at slippe gamle tanke- og handlemønstre, have lettere ved at tage beslutninger og tackle de ændringer, der sker i dit liv.

Under healingen sidder vi overfor hinanden og jeg berører let dine hænder.

Ring 23 26 19 61 for tidsbestilling eller
bestil tid her