Healing

Healing handler om helhed. Om at føle sig hel og i balance. Om at mærke, at krop, sind og ånd er forbundet. Denne forbindelse er vigtig for vores helbred, vores generelle livsenergi og evne til at navigere i livet.

Ved ubalancer eller blokeringer af enten tanke-, følelsesmæssig eller fysisk karakter, kan healing hjælpe dig til flow, harmoni og en følelse af helhed og styrke.

Healing (spirituel healing)
Intuitiv, spirituel healing
Chakrabalancering
Styrk forbindelsen mellem krop, følelser, tanker og sjæl.
Jeg arbejder både i auraen og med let berøring.
Du ligger fuldt påklædt på briksen med et tæppe over dig.

Reiki Healing
Reiki betyder universel livsenergi og er en holistisk og nænsom behandlingsform, der kan lindre blandt andet stresssymptomer, smerter, tankemylder og søvnproblemer. Det generelle energiniveau løftes og de fleste oplever, at Reiki skaber overblik, klarhed og balance i krop, sind og ånd.

Under healingen ligger du på briksen, fuldt påklædt under et tæppe, og jeg lægger mine hænder på en række forskellige positioner på din krop og energien fordeler sig nu til de områder, der har brug for at blive balanceret.

Soul Body Fusion ® 
Soul Body Fusion ® er en form for healing, der harmoniserer og forener din krop og sjæl og hjælper dig på plads i dig selv. Soul Body Fusion ® er et enkelt og kraftfuldt redskab for dig, der ønsker at slippe gamle tanke- og handlemønstre, have lettere ved at tage beslutninger og tackle de ændringer, der sker i dit liv.

Under healingen sidder vi overfor hinanden og jeg berører let dine hænder.

bestil tid her

Via ovenstående link finder du behandlingstilbud, priser og tider