Japansk Lifting/Kosmetisk Gua Sha

Japansk Lifting
Det naturlige ansigtsløft uden kemiske stoffer og kirurgi!

En ansigtsmassage med Japansk Lifting er en skøn, afstressende og balancerende behandling. Hud, væv og muskler bliver afspændt, løftet og udrenset. De fine linier i huden minimeres, muskeltonus forbedres og huden får en strålende glød.
Denne dybtgående ansigtsmassage er bygget op omkring teknikker fra akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og bindevævsmassage. Både muskler, kredsløb, lymfe- og nervesystem samt energistrømme stimuleres og behandlingen regulerer derfor kroppens fysiske funktioner såvel som de følelsesmæssige tilstande.
Under massagen ligger du fuldt påklædt på briksen og slapper af. Du kan vælge Japansk Lifting med masker og creme (ler- og fugtmaske samt øjencreme) eller Japansk Lifting uden masker og creme. Se mere på bookingsiden

Jeg anvender økologiske cremer og masker samt 100 % ren økologisk koldpresset Hybenkerneolie. Denne olie er fantastisk til sensitiv, tør eller aldrende hud, da den er rig på vitamin A, C og E. Hybenkerneolie har anti-aging effekt, idet den stimulerer hudens celledannelse og produktion af kollagen og elastin (styrke og elasticitet).

Allerede efter en enkelt behandling med Japansk Lifting vil du kunne se resultat i form af mere glød og blødere linier og furer omkring øjne og mund. Vælger du Japansk Lifting udelukkende for dens rynkereducerende effekt, skal du regne med, at der skal flere behandlinger til for at opnå et længerevarende/varigt resultat. Hvor mange er helt individuelt og afhænger af flere forskellige faktorer som fx livsstil og stressniveau.

Kosmetisk Gua Sha 

En af de mest populære behandlinger indenfor holistisk hudpleje/wellness!
Med Gua Sha-redskabet bliver massagen både dyb, behagelig, blid og effektiv. Ansigtets væv og muskler afspændes, løftes og glattes ud og du vil således opleve, at behandlingen har stor effekt på de mimiske linier og øvrige trætheds- og aldringstegn.

Behandlingen, der er dybt afstressende og meget behagelig, har blandt andet følgende revitaliserende og kosmetiske egenskaber:
fremmer dannelsen af nye hudceller
mindsker ødemer
forfiner og mindsker mimiske linier
øger blodcirkulationen og giver smuk glød
lindrer spændinger og smerter i kæbe, pande og nakke

Du får en let massage omkring nakke, skuldre og kraveben (hav derfor gerne en top på, der kan trækkes ud over skuldrene).

Læs mere om de forskellige valgmuligheder med Gua Sha på bookingsiden. Jeg har forskellige tilbud af varierende behandlingstid og -pris.

Ansigtsmassage 30 min.
Ansigtsmassage for velvære, revitalisering og afspænding 

Disse behandlinger er alle et godt valg for dig, der ønsker:
en velværeoplevelse
lindring af smerter og stivhed i ansigtsmuskulaturen
afspænding af kæbemusklerne
revitalisering af hud og væv
lindring af spændingshovedpine
ro og afstresning
mindskning af de fine linier (Japansk Lifting/Gua Sha)

eller bestil tid her