Japansk Lifting/Ansigtsmassage

Japansk Lifting
Det naturlige ansigtsløft uden kemiske stoffer og kirurgi!

En ansigtsmassage med Japansk Lifting er en skøn, afstressende og balancerende behandling. Hud, væv og muskler bliver afspændt, løftet og udrenset. De fine linier i huden minimeres, muskeltonus forbedres og huden får en strålende glød.
Denne dybtgående ansigtsmassage er bygget op omkring teknikker fra akupressur, ansigtszoneterapi, lymfedrænage og bindevævsmassage. Både muskler, kredsløb, lymfe- og nervesystem samt energistrømme stimuleres og behandlingen regulerer derfor kroppens fysiske funktioner såvel som de følelsesmæssige tilstande.
Under massagen ligger du fuldt påklædt på briksen og slapper af. Du kan vælge Japansk Lifting med masker og creme (ler- og fugtmaske samt øjencreme) eller Japansk Lifting uden masker og creme:
75 min. Japansk Lifting m. masker 500,- kr. (inkl. hovedbundsmassage samt fod- eller håndmassage)
60 min. Japansk Lifting u. masker 400,- kr.

Jeg anvender økologiske cremer og masker samt 100 % ren økologisk koldpresset Hybenkerneolie. Denne olie er fantastisk til sensitiv, tør eller aldrende hud, da den er rig på vitamin A, C og E. Hybenkerneolie har anti-aging effekt, idet den stimulerer hudens celledannelse og produktion af kollagen og elastin (styrke og elasticitet).

Allerede efter en enkelt behandling med Japansk Lifting vil du kunne se resultat i form af mere glød og blødere linier og furer omkring øjne og mund. Vælger du Japansk Lifting udelukkende for dens rynkereducerende effekt, skal du regne med, at der skal flere behandlinger til for at opnå et længerevarende/varigt resultat. Hvor mange er helt individuelt og afhænger af flere forskellige faktorer som fx livsstil og stressniveau.

Du kan også vælge en skøn, afspændende ansigtsmassage af 30 minutters varighed. Denne behandling er både for dig, der har brug for lindring af fx hovedpine eller kæbespændinger, ønsker en skøn stund med ro og dyb afspænding og for dig, der ønsker en “smagsprøve” på Japansk Lifting

Ansigtsmassage 30 min. 200,- kr.
Ansigtsmassage for velvære, revitalisering og afspænding 

Denne korte ansigtsmassage kan indgå i en kombinationsbehandling, hvor du får 30 min. anden behandling og 30 min. ansigtsmassage

Både Japansk Lifting og den kortere ansigtsmassage er et godt valg for dig, der ønsker:
en velværeoplevelse
lindring af smerter og stivhed i ansigtsmuskulaturen
afspænding af kæbemusklerne
revitalisering af hud og væv
lindring af spændingshovedpine
ro og afstresning
mindskning af de fine linier (Japansk Lifting)

Ring 23 26 19 61 for tidbestilling eller
eller bestil tid her